Sectie5

Inclusieve kansen door de Bibian Mentel Foundation

22 augustus 2023

Afgelopen maart heeft Sectie5 Support het voorrecht gehad om deel uit te maken van een inspirerend avontuur met Isa en haar familie. Terwijl haar broer en zus elk jaar op wintersport gingen, was dit voor Isa vanwege haar lichamelijke uitdaging niet mogelijk. Maar dankzij de samenwerking tussen De Hoogstraat Revalidatie en de Bibian Mentel Foundation kreeg Isa de kans om haar grenzen te verleggen tijdens de Mentelity Games, en met succes!

Met een lach van oor tot oor genoot Isa tijdens het skiën in een zitski. "Hoe harder we gingen, hoe harder zij lachte. En dat mama en de oma's hier ook bij konden zijn, was zo bijzonder! De familie heeft herinneringen voor het leven gemaakt," vertelt Annemay van Chastelet, kinderfysiotherapeut en vrijwilligster bij de Mentelity Games.

Het hartverwarmende verhaal van Isa staat niet op zichzelf. Meer dan 10.000 kinderen en jongvolwassenen met lichamelijke uitdagingen hebben dankzij de Bibian Mentel Foundation herinneringen voor het leven kunnen creëren. Deze stichting speelt een cruciale rol in het bieden van kansen en inspiratie om fysieke beperkingen te overwinnen.

Vanuit Sectie5 Support zijn we dankbaar dat we deel uit mochten maken van dit inspirerende initiatief. Wij geloven dat ieder individu het recht heeft om hun volledige potentieel te bereiken.

Samen streven we naar een wereld waarin obstakels worden omgezet in mogelijkheden en waarin alle individuen de kans krijgen om het leven op zijn of haar eigen manier te ervaren, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomen.

Lees meer nieuws
Blijf altijd goed geïnformeerd

Graag op de hoogte blijven?

We houden u graag op de hoogte van onze nieuwe projecten, ontwikkelingen en vastgoedinvesteringen

Hoe kunnen wij u op de hoogte houden? Wij horen het graag van u

Misschien vindt u deze artikelen ook leuk

Sectie5 NL Woningfonds 5 in rap tempo gevuld

NL Woningfonds 5 in rap tempo gevuld

Na de succesvolle introductie van beleggingsfonds NL Woningfonds 4 - Velp, dat binnen korte tijd was...

31 jul., 2024
Sectie5 Sectie5 versterkt woningportefeuille met aankoop in Den Haag Statenkwartier

Sectie5 versterkt woningportefeuille met...

Sectie5 heeft ten behoeve van een van haar woningfondsen een appartementencomplex in het Statenkwart...

05 jul., 2024
Sectie5 Sectie5 versterkt vastgoedportfolio met aankoop woningcomplex in Velp.

Sectie5 versterkt vastgoedportfolio met ...

Sectie5 heeft ten behoeve van een van haar woningfondsen een appartementencomplex van institutionele...

18 dec., 2023
Belafspraak maken

Om een belafspraak te maken, vragen wij u om onderstaande velden in te vullen zodat wij u kunnen bellen op een voor u geschikt moment.