Beheerder

Introductie

Sectie5 Investments NV structureert hoog renderende vastgoedbeleggingsfondsen met een gematigd risicoprofiel voor particuliere beleggers en voor institutionele beleggers. Sectie5 is een specialist op het gebied van winkelonroerendgoed, met name (wijk)winkelcentra en supermarkten.

Sectie5 selecteert kwaliteitsgebouwen op goede locatie, met solvabele huurders en een lange gemiddelde duur van de huurovereenkomsten. Door een uitgebreid netwerk en relevante ervaring zijn in het verleden uitstekende rendementen behaald. Daarnaast slaagt Sectie5 er voortdurend in om de juiste dynamiek te vinden tussen nieuwe acquisities, waarde maximalisatie door effectief vastgoedmanagement en het optimale verkoopmoment.

De directie van Sectie5 Investments NV wordt gevormd door Jeroen van Valen, Bart Bearda Bakker en Wibo van Ommeren.

 

Curriculum Vitae

Drs. Jeroen H. van ValenDrs. Jeroen H. van Valen heeft ruime ervaring in het initiëren, plaatsen en managen van portefeuilles commercieel onroerend goed. Als afgestudeerd financieel bedrijfskundige aan de Vrije Universiteit te Amsterdam is hij als directeur-eigenaar van Bleijenburg Vastgoed Management betrokken bij de oprichting en het management van diverse closed-end funds. Van oktober 2002 tot juli 2007 is Jeroen verbonden aan de Akron Group, vanaf juli 2005 als managing director van fondsenaanbieder Akron Vastgoed Nederland. Sinds 2008 is Jeroen directielid en partner bij Sectie5 Investments NV.

Drs. Bart U. Bearda BakkerDrs. Bart U. Bearda Bakker studeerde aan de Hanzehogeschool Groningen en aan de Universiteit Nyenrode. Na een loopbaan in het bankwezen bij de Fortis Bank, Westland Utrecht Hypotheekbank en ING Real Estate treedt hij in 2004 in dienst bij de Akron Group, initieel als Investment Manager en vanaf 2006 tot en met het najaar van 2007 als Managing Director van Akron Management West. In deze rol vertegenwoordigt hij de belangen van diverse institutionele investeerders en is hij o.a. verantwoordelijk voor de aankoop van het prestigieuze winkelcentrum Magna Plaza in Amsterdam. Sinds 2008 is Bart directielid en partner bij Sectie5 Investments NV.

Drs. Wibo H.E. van Ommeren RA MBADrs. Wibo H.E. van Ommeren RA MBA studeerde bedrijfseconomie en postdoctoraal accountancy aan de Universiteit Tilburg en behaalde een executive MBA aan de Warwick University (UK). Hij werkte als registeraccountant bij Arthur Andersen en Deloitte in Rotterdam, Parijs en Amsterdam, waar hij in 2011 partner werd en verantwoordelijk was voor de afdeling audit – investment management en real estate. Vanaf 2014 vervulde hij (interim) CFO functies bij de vastgoedorganisaties Geneba, Meijer Realty Partners en CBRE Global Investors Nordics in Stockholm. Daarnaast is hij docent externe verslaggeving aan de Amsterdam School of Real Estate. Sinds mei 2017 is Wibo directielid en CFRO bij Sectie5 Beheer BV en Sectie5 Management BV.